Fall outfit

A mai bejegyzésben egy újabb Nanushka szettel készültem nektek. A képek hangulata igazán ősziesre sikerült a gyönyörű fáknak köszönhetően, amit Budapest belvárosában, a Szabadság-tér környékén fotóztunk. Az outfitemet egy fekete-fehér blézerrel, egy barna illetve egy fekete inggel felválltva, egy barna clutch-al, egy fekete farmerral és a tavaly beszerzett fekete platformos bokacsizmámmal kombináltam. Őszintén szólva idén még nem sikerült megtalálnom a tökéletes téli cipőmet, amit tényleg szívesen hordanék, így az elmúlt napokban böngésztem a Fashion Days oldalát és rábukkantam pár nagyon szuper női lábbelire, amit már alig várok hogy megrendelhessek és végre megérkezzen, hiszen November 25.-én Black Friday, érdemes nektek is körülnézni!

Ha pedig már a téli daraboknál tartunk, számomra még mindig felfoghatatlan, hogy alig 1 hét és már december. A belvárosban és a bevásárlóközpontokban már minden karácsonyi lázban ég és lassan nekem is ideje elkezdenem a készülődést! Az év legizgalmasabb hetei állnak előttünk, már nagyon várom!

Mint ahogy azt a közösségi oldalaimon is láthattátok, a hétvégémet Bécsben töltöttem, amiről hamarosan érkezik egy élménybeszámoló a blogra! Addig is szép hetet nektek! 🙂

OUTFIT:

Blazer: Nanushka – Loose fit belted blazer

Shirt: Nanushka – Satin shirt with zip detail

Clutch: Nanushka – DINA Soft clutch

Magazine: Philosophy Magazine

Photos by: Pálmi Gulyás

Share:

Hozzászólás