Konsanszky

Ismét egy izgalmas projekttel készültem nektek. Korábban már meséltem Konsanszkyról, akinek a ruháival a Wednesday Store-os bejegyzésemben találkozhattatok. Ez alkalommal viszont volt alkalmam 4 szettet kiválasztani a Showroomból, ami hihetetlen nagy élmény volt számomra, hiszen korábban még nem jártam a tervező birodalmában. A hely különlegessége, hogy közvetlen a helység alatt található a varroda, így bekukkanthattam a munkálatokba is. Természetesen ti is ellátogathattok ide, főleg hogy július 28-ától indult a SS16 SUMMER SALE az Aladár utca 17-ben, ahol több, mint 50% kedvezménnyel juthattok hozzá a tervező csodás darabjaihoz. Ebből a kollekcióból állítottam össze 4 különböző szettet, amit ebben a bejegyzésben meg is mutatok nektek. Helyszínként Budapesten, a Szent Gellért téri metrómegállóban fotóztunk Pálmival és persze külön köszönet Timinek is, aki segített az öltözködésben.

I.

Luna top & Pearl short


Az első szettet egy bőr rövidnadrággal és egy bőr, selyem kombinált felsővel viseltem. Nagyon egyszerű outfitről van szó, ami egy tökéletes választás bármelyik hétköznapra, ha valami egyszerű és kényelmes összeállításra vágytok.

 

II.

Rise skirt


A következő szett már egy kicsit izgalmasabb. Ezt egy hosszú bőr szoknyát először egy pólóval majd egy toppal kombináltam, amit pár ékszerrel dobtam fel.

III.

Capsula hoodie & Pearl short


Mondhatni ez lett a kedvencem a négy szett közül. Egy fekete bőr dzsekit, egy rövidnadrágot és egy topot viseltem a kedvenc papucsommal. Régóta szeretnék már egy különleges bőrdzsekit és azt hiszem megtaláltam. Azt mondanom sem kell, hogy a tervező tényleg tökéletes anyagokkal dolgozik, ám ez a bőr valami fantasztikus. Kényelmes és a legjobb dolog benne, hogy bátran kimosható. Egy alap darabnak számít a nyár folyamán és egy elengedhetetlen ruhadarab például fesztiválozáshoz, hiszen ki ne vágyna egy olyan bőrdzsekire, ami még a mosást is kibírja?

IV.

Mauve dress


Végül pedig ezt az elegáns ruhát viseltem, ami szintén bőr és selyem kombinációja.

Share:

2 Comments

    • Zóra 10/08/2016 / 19:50

      Köszönöm szépen, aranyos tőled! 🙂

Hozzászólás