Sunny Day in Budapest

Sziasztok! 🙂

Tudom, hogy mostanában nem vagyok valami aktív, de mivel nagyon sok dolgom van és a suliban is lassan elkezdődik az év végi hajrá ezért igyekszem túlélni ezt a hátralévő 2 hónapot. De hogy legyen pár jó hírem is, ma jöttem nektek egy eseménydús bejegyzéssel! Először mesélek egy kicsit a tegnapi napomról. Reggel felutaztam Budapestre (aki nem tudná én igazából győri vagyok) mert castingom volt! Remélem megkapom majd a munkát de egyenlőre titok, hogy mivel kapcsolatos! Délután meglátogattam a nővéremet és kicsit betekintettem a balett próbájára. Még nem említettem egy bejegyzésemben sem, de én is nagyon sokáig balettoztam, egy évig a MTF tanulója is voltam. Régi szép idők, haha.

Visszatérve a tegnapi napra egyszerűen gyönyörű idő volt! Egy Bershka-s crop topban, Pimkie-s skater szoknyában és egy tavaszi H&M-es csizmában voltam egész nap. Kiegészítőként pedig a C&A-s hátizsákomat cipeltem a hátamon. Soha nem szoktam a C&A-ban vásárolni, de még tavaly télen véletlenül betévedtem (húgom bement és utána kellett mennem) és rátaláltam erre a praktikus fekete bőr hátizsákra, amit már olyan rég óta kerestem.

Hihetetlen, hogy végre ilyen szép idő van. Egyszerűen imádom! Délután a nővéremmel kicsit kiültünk a Deák Ferenc térre és napoztunk. Végre egy kis kikapcsolódás! A jövő hetem viszont nagyon hosszú és fárasztó lesz de a pénteki napot már nagyon várom! Mivel nekem nem lesz tanítás a suliban (éljenek a Kazinczy-napok!) ezért már délelőtt tervezek ismét felutazni Pestre és hogy hova megyek majd este 8-kor? Az Elle Fashion Showra! Yey! Már nagyon várom, remélem találkozok majd pár ismerőssel és ha valaki tőletek is ott lesz mindenképp gyertek oda egy puszira. Emmával (az iEmmaFashion bloggerével) már egy randit is tervezünk a divatbemutató előtt, amit szintén nagyon várok!

Íme pár kép, ami persze sosem maradhat el! 🙂

Puszilok mindenkit és további szép napot! <3

IMG_0959

IMG_0963

IMG_0961

IMG_0962

IMG_0960

Hozzászólás