Women’s Day

Sziasztok! 🙂

A mai bejegyzésemben pár fontosabb dolgot szeretnék megosztani veletek, ami mostanában történt velem. Tudom, nem valami gyakran írok új bejegyzéseket, de sajnos csak hétvégén van időm amikor át tudom gondolni, hogy miről is szeretnék írni. A hétköznapjaim mindig ugyanolyan hosszúak és fárasztóak. Hétfőnként járok elsősegély-tanfolyamra (a jogsi miatt), ami este 6-ig tart. A 7 órás suli után még estig ott ülök, képzelhetitek milyen fáradt vagyok. Ennek ellenére nagy nehezen mindig túlélem a hétköznapokat és pénteken felfrissülök, hogy végre hétvége! Nagyon szép időnk van ma is és tegnap is az volt. Igaz a tegnapi napomat Budapesten töltöttem és ott is gyönyörű idő volt! Az ok, amiért felutaztam az volt, hogy a KREA egyik divatsminkes hallgatója, Papp Charlotte meghívott a smink órájára sminkmodellnek. Reggel 9-től délután 2-ig voltam ott és hihetetlenül jól éreztem magam! Kicsit betekinthettem az iskola világába és nagyon megtetszett ott minden (bár ugye én nem a sminkeléssel szeretnék a továbbiakban foglalkozni). Az iroda a Szent István Bazilikától pár utcányira volt, szépen felújított, dizájnos kis termekkel. A folyosókon különböző fekete-fehér rajzok, festmények. Jaj, úgy tetszett minden! A sminkórájuk úgy kezdődött, hogy a tanárnőjük, Tombor Sarolta /Lancôme vezető sminkmestere/ tartott egy prezentációt a 60-as évek sminkjeiről. Videókkal, magazin címlapokkal, filmekkel. Ezután kiültetett engem a hallgatók elé és kisminkelt. A diákokon kívül még több ember is benézhetett, mivel épp nyílt nap volt az iskolában, így körülbelül 40 ember előtt sminkeltek. Kicsit zavarban voltam, mert idáig még sosem sminkeltek ennyi ember előtt és persze alig láttam valamit is belőlük, mivel egy óriási lámpával világítottak az arcomra (a szemeim kicsit kiégtek, haha). A végeredmény gyönyörű lett! Hihetetlenül tetszett a smink, azok az óriási műszempillák nagyon feldobták.

Íme pár kép a backstage-ből! 🙂

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ezután a diákoknak kellett a 60-as évek sminkjei közül a kedvencüket vagy épp egy hasonlót sminkelniük. Charlotte nagyon tehetséges és hihetetlenül tetszett az ő sminkje is. Nézzétek milyen szuper lett! 🙂

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Nagyon jól éreztem magam, köszönöm szépen még egyszer a meghívást! 🙂

Ezután a nővéremmel kicsit sétáltunk a belvárosban, ellátogattunk pár helyre és közben sikerült egy gyönyörű képet készítenem a Bazilikáról is.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Szintén a Bizilikától pár utcányira találhatjátok meg Budapest egyik legjobb Macaronozóját. Chez Dodo. Hihetetlen hangulatos kis hely, tömérdek macaronnal. Kell ennél jobb?

Mivel ma van nők napja és gondoltam anyukámat meglepem pár finomsággal, ezért vettem neki egy dobozzal. Nagyon szép a csomagolás is. Imádom! 🙂

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Chez Dodo 3 Chez Dodo 2

Chez Dodo 1

Ezúttal is szeretnék minden hölgynek boldog nőnapot kívánni! Legyetek erősek és sikeresek életetek során! 🙂

Sok puszi mindenkinek! <3

Hozzászólás